Geen nieuws in deze lijst:

Klik voor meer foto's!
Kamers Curacao
Live chat by BoldChat

Kamer Huren Curacao

  • Kamers op Curacao vanaf Ang. 650,00 inclusief water, elektra en internet! Een veilige en centraal gelegen kamer huren op Curacao doe je via KamersCuracao.nl
  • De gezelligste en meest centraal gelegen kamers vind je op de site van Kamers Curacao . Onze huizen liggen zeer dicht bij elkaar zodat je met een grote club nieuwe vrienden het eiland Curaçao kunt ervaren. Met daarbij het voordeel dat je de woning deelt met een normaal aantal personen. Huur een privé kamer in één van de huizen en deel de gemeenschappelijke ruimtes met je huisgenoten.
  • De huizen liggen allen zeer centraal nabij Sea Aquarium Beach op loopafstand van de populaire uitgaansgelegenheden zoals Mambo Beach, Cabana Beach en Wet and Wild! Met de auto ben je binnen tien minuten in het centrum van Willemstad en op vijf minuten lopen is de bushalte gesitueerd. Kijk onder huren voor een omschrijving van de verschillende huizen en kamers op Curacao!
  • Wij zijn exclusief beheerders van deze panden. Het is dus niet mogelijk de kamers te boeken via een intermediair. Vaak zien wij onze kamers wel terugkomen op andere website over Curacao. Wens je een vrijblijvende overeenkomst dan vul je, zonder enige verplichtingen ons reserveringsformulier in. 


Kamers portfolio

Casa Luna
Kamer huren Curacao
Casa Violeta
Kamer huren Curacao
Casa Kalabas
Kamer huren op Curacao
Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden. An Idar Creative design.