Geen nieuws in deze lijst:

Kamer huren Curacao: Casa Violeta omschrijving

kamer verhuur curacao
kamer verhuur curacao

Casa Violeta gelegen aan de Nijmegenstraat 17 is een gezellige woning met een achttal slaapkamers, grote woonkamer aan de voorzijde en twee badkamers. De woning is in september 2015 geheel verbouwd waarbij je ook in de avonduren heerlijk buiten kunt zitten in de woonkamer. In deze woonkamer hebben we sinds kort ook een grote plafond ventilator aanebracht waardoor het zelfs op de zwoele avonden het nog heerlijk toeven is. De woning is knus van opzet waarbij er over de gehele lengte een open keuken met diner tafel en een  aparte woonkamer is gecreëerd met een viertal bankstellen waar je overdag en in de avond gezellig kunt chillen. De keuken is voorzien van een 4pits kookplaat, een oven, waterkoker en sandwich maker. Aan de achterkant van de woning is een ruim terras gesitueerd met onder andere tuinmeubilair, een picknick tafel en een hangmat. De woning is voorzien van twee ruime badkamers zodat er over het algemeen altijd wel één beschikbaar is. Daarnaast is de woning voorzien van internet en huur je inclusief water, stroom en afvalstoffenbelasting. De wasserette is op loopafstand en als bewoner van Casa Violeta krijg je korting. Je brengt in de ochtend je was en je krijgt het dezelfde dag nog droog en netjes opgevouwd terug. De woning is verder goed beveiligd door middel van verlichting welke 's avond automatisch aangaat en daarbij zijn alle ramen en deuren voorzien van sterk traliewerk. Het beste van Casa Violeta is toch wel de lokatie want je zit op loopafstand van het strand. Met de populaire stranden en Beach Clubs om de hoek, is Casa Violeta de place-to-live. Als bewoner kun je altijd terugvallen op de beheerder die altijd klaar staat om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kamer huren Curacao: Casa Violeta omgeving

Kamer verhuur Curacao
Kamer verhuur Curacao

Casa Violeta is gelegen aan de rand van Steenwijk. De woning ligt centraal ten opzichte van het strand, Sea Aquarium Beach waar Mambo en Cabana Beach gelegen zijn, de binnenstad (Willemstad: Punda) en de supermarkt met vlakbij de Wasserette. Vanaf ons huis sta je binnen vier minuten op de Dr. King Boulevard en de Dr. Maalweg waar je gebruik kunt maken van het openbaar vervoer in alle richtingen.

Casa Violeta afbeeldingen

Kamer huren Curacao: casa Violeta Prijs

kamer verhuur curacao
kamer verhuur curacao

De huurprijs van de kamers staan hieronder vermeld. In casa Violeta huur je inclusief water, eletra en internet.

Kamer

  • Ang. 650,00

Éénmalige service kosten

  • € 75,-

Gratis stage- en werkvergunning

Bij een gesloten overeenkomst ontvang je een gratis inlogcode, ter waarde van € 24,50 voor het regelen van je verplichte stage- of werkvergunning op Curaçao: vergunningcuracao.com

Kamer huren Curacao: Casa Violeta Huisreglement

Kamer Curacao
Kamer Curacao

Om misverstanden te voorkomen over de rechten en plichten van zowel de verhuurder als de huurder hebben wij, naast de contractuele overeenkomst een zo duidelijk mogelijke huurprocedure opgesteld per woning. Als je na het doornemen van deze procedure nog vragen hebt, of als er onduidelijkheden zijn dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend een overeenkomst op!

Kamer huren Curacao
Copyright © 2024. Alle rechten voorbehouden. An Idar Creative design.