Geen nieuws in deze lijst:

Kamer huren Curacao: casa Luna omschrijving

kamer huren curacao
kamer verhuur curacao

Casa Luna, gelegen aan de Nijmegenstraat 72 is reeds sinds jaren een geliefde plek om te wonen. Aan de voorzijde is een groot terras gesitueerd welke van zowel zon als schaduw is voorzien door het verlengde dak. In de avond is het hier heerlijk om gezellig samen te eten of gewoon relaxed te chillen in de comfortabele loungebank of hangmat. De woning beschikt over een zestal kamers welke allen zijn voorzien van een bed, fan, verlichting, lamp naast het bed en kledingkast. Alle kamers komen uit op de woonkamer met open keuken waar je gezellig met elkaar de avond of dag door kunt brengen. De keuken is voorzien van een 4pits kookplaat, een oven, waterkoker en een sandwich maker. De woonkamer is sinds kort voorzien van een grote plafond ventilator waardoor het ook ‘s avonds heerlijk is om binnen te zitten. Het sanitair is voorzien van een nette douche, toilet en twee wasbakken. De wasserette is op loopafstand en als bewoner van Casa Luna krijg je korting. Je brengt in de ochtend je was en je krijgt het dezelfde dag nog droog en netjes opgevouwd terug. De kamers bij Casa Luna zijn allen voorzien van free snel wifi en de woning is goed beveiligd door middel van sterk hang en sluitwerk voor zowel de ramen en deuren. Mede door het aantal kamers heb je naast de gezelligheid van medebewoners ook de mogelijkheid om uit te rusten. Afhankelijk van je huisgenoten is het ook een prima plek om jezelf weer op te laden voor de komende stage- en of werkdag. Naast het grote terras is er parkeerplaats binnen de poort voor een aantal auto’s. Het beste van Casa Luna is toch wel de lokatie want je zit op loopafstand van het strand. Met de populaire stranden en Beach Clubs om de hoek, is Casa Luna de place-to-live. Als bewoner kun je altijd terugvallen op de beheerder die altijd klaar staat om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Kamer huren Curacao: casa Luna omgeving

kamer verhuur curacao
kamer verhuur curacao

Als je graag centraal wil wonen en je bent afhankelijk van het openbaar vervoer dan is casa Luna een zeer goede optie om te gaan wonen. Het huis ligt op 2 minuten lopen van de Dr. Maalweg en de Dr. King Boulevard  waar vele busjes alle gewenste richtingen op gaan. 


Op tien minuten lopen van de woning is de Boulevard supermarkt gesitueerd waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen. Naast de supermarkt staat een pompstation en aan de overzijde de wasserette. Kortom alles zit dicht in de buurt. Op ongeveer drie minuten rijden ligt het strand van Sea Aquarium Beach met Mambo en Cabana Beach.

Afbeeldingen Casa Luna

Kamer huren Curacao: casa Luna prijs

De huurprijs van de kamers staan hieronder vermeld. Op de Nijmegenstraat 72 huur je inclusief water, elektra en internet.

Kamer

  • Ang. 650,- per maand (o.b.v. 1 persoon met een éénpersoonsbed)
  • Ang. 725,- per maand (o.b.v. 1 persoon met een tweepersoonsbed)
  • Ang. 975,- per maand (o.b.v. 2 personen met een tweepersoonsbed)

Éénmalige bemiddelingskosten

  • € 75,00

Aanbieding

Bij een gesloten overeenkomst ontvang je een gratis inlogcode, ter waarde van € 24,50 voor het regelen van je verplichte stage- of werkvergunning op Curaçao: vergunningcuracao.com

 

 

Kamer huren Curacao: casa Luna huisreglement

kamer verhuur curacao
kamer verhuur curacao

Om misverstanden te voorkomen over de rechten en plichten van zowel de verhuurder als de huurder hebben wij, naast de contractuele overeenkomst een zo duidelijk mogelijke huurprocedure opgesteld per woning. Als je na het doornemen van deze procedure nog vragen hebt, of als er onduidelijkheden zijn dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Huurprocedure Casa Luna: Klik Hier

Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend een overeenkomst op!

Huisvesting Curacao webshop
Copyright © 2024. Alle rechten voorbehouden. An Idar Creative design.