Kamer huren Curacao: Casa Kalebas omschrijving

kamer huren Curacao
kamer verhuur curacao

Casa Kalabas, gelegen aan de Picoestraat 22 is de meest nabij gelegen in het portfolio van Huisvesting Curaçao bij Sea Aquarium Beach. Dit huis beschikt over een zestal nette kamers met allen een bed, verlichting, fan voor de koelte en ruime kledingkast. Het eerste wat opvalt aan deze woning is de zeer ruime woonkamer met twee relaxte bankstellen, dinertafel en de open keuken. Recent hebben we hier een grote plafond ventilator aangebracht, zodat het ook gedurende de dag en ook op zwoele avonden het nog heerlijk is om binnen te zitten. De keuken is voorzien van een 4pits kookplaat, een oven, waterkoker en sandwich maker. Ook de badkamer is degelijk en groots qua opzet. Gezien de ligging is deze woning zeer populair onder huurders welke stage lopen of werkzaam zijn in de regio van Sea Aquarium Beach. Buiten tref je een terras aan welke deels is overdekt middels het doorlopende dak. Met name in de avond is het hier heerlijk om samen te eten en/of te chillen in de hangmat. Er is parkeerplaats binnen de poort voor een aantal auto’s. De wasserette is op loopafstand en als bewoner van Casa Kalabas krijg je korting. Je brengt in de ochtend je was en je krijgt het dezelfde dag nog droog en netjes opgevouwd terug. Mocht je ligging van de woning op willen zoeken via google maps typ dan 'Picusstraat 22' in. Google heeft helaas deze naam niet goed overgenomen. Het beste van Casa Kalabas is toch wel de lokatie want het strand ligt om de hoek. Met de populaire stranden en Beach Clubs op loopafstand, is Casa Kalabas de place-to-live. Als bewoner kun je altijd terugvallen op de beheerder die altijd klaar staat om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kamer huren Curacao: casa Kalebas omgeving

kamer huren Curacao
kamer huren Curacao

Casa Kalebas is zeer centraal gelegen in een gezellige volkswijk op loopafstand van Sea Aquirium Beach. In de wijk is zeer veel sociale controle van de buurdbewoners en je zult er snel achterkomen hoe vriendelijk de Curacaose bewoners zijn. In de nabije omgeving zit de Boulevard supermarkt met daarbij een tankstation en wasserette voor de vuile was.

Openbaar vervoer en auto

Omdat de woning zo goed gelegen is heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Binnen twee minuten lopen van je op de Dr. Luther King Boulevaard waar de busjes af en aan rijden. Van hieruit ben je binnen tien minuten op Jan Thiel Beach en het centrum van Willemstad (Punda). Moet je voor je werk of stage in de richting van Salina dan loop je iets verder naar de Dr. Maalweg om een busje te pakken. In Salina kun je weer overstappen naar allerlei andere richtingen.

Casa Kalabas afbeeldingen

Kamer huren Curacao: casa Kalebas prijs

kamer verhuur curacao
kamer verhuur curacao

De huurprijs van de kamers staan hieronder vermeld. In casa Kalebas huur je de kamers inclusief water, elektra en internet.

Kamer

  • Ang. 650,00

Éénmalige service kosten

  • € 75,-

Gratis stage- en werkvergunning

Bij een gesloten overeenkomst ontvang je een gratis inlogcode, ter waarde van € 24,50 voor het regelen van je verplichte stage- of werkvergunning op Curaçao: vergunningcuracao.com

Extra service. Maak het jezelf gemakkelijk!

Voor je aankomst kunnen wij je linnengoed regelen, simkaartje bestellen of je vervoer van de airport coördineren. Meer informatie over deze extra diensten tref je aan in de verhuurovereenkomst.

Kamer huren Curacao: casa Kalebas huisregelement

kamer verhuur curacao
kamer verhuur curacao

Om misverstanden te voorkomen over de rechten en plichten van zowel de verhuurder als de huurder hebben wij, naast de contractuele overeenkomst een zo duidelijk mogelijke huurprocedure opgesteld per woning. Als je na het doornemen van deze procedure nog vragen hebt, of als er onduidelijkheden zijn dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend een overeenkomst op!

Huisvesting Curacao webshop